Gradinita

Joaca este modalitatea prin care cei mici învata cu adevarat si isi dezvolta abilitatile sociale si creativitatea.
Gradinita arad
Gradinita arad
Gradinita arad

Căsuța Copilăriei respectă curriculum national și foloseste o bază materială educativă în conformitate cu cerințele Ministerului Educației Naționale.

Echipa noastra este formată din cadre didactice cu experiență în științele educației, psihologi, psiho-pedagogi și cadre didactice calificate în domeniul de activitate, toți având o experiență vastă în domeniu. Utilizam metode interactive pentru ca cei mici să primească educație prin joacă.

Grija față de cei mici

Căsuța Copilăriei oferă spații ample iar sălile de grupă sunt dotate cu mobilier specific copiilor preșcolari, asigurând astfel condiții optime pentru desfășurarea activităților. Spațiul verde exterior este destinat jocurilor și activităților în aer liber, are o suprafata de 700mp și este dotat cu aparate de joacă specifice celor mici: topogane, balansoare , băncuțe, groapă de nisip , căsuțe pentru păsărele dar și …. pentru activitatea de grădinărit. În zilele când starea vremii nu permite activități în aer liber,copii se pot distra în sala de joacă, special amenajată în acest scop. Fiecare sala este echipată cu LCD, DVD, Home Cinema, sistem de supraveghere video on-line 24 din 24

Ne dorim :

  • Educarea fiecărui copil în funcție de particularitățile sale de vârstă și personalitate
  • Dezvoltarea copiilor sub aspect psihic, motor, afectiv, social și spiritual.
  • Pregătirea copiilor pentru integrarea cu succes în viața școlară.
  • Dezvoltarea și stimularea copiilor prin modalități care să asigure bazele unei personalități independente și creatoare.